torstai 22. helmikuuta 2018

PAAn PIIrun verran parempaa

Mallia suomalaiselta suunnittelijalta


Kun omat ireavarastot kumisee tyhyjyythän, ni otethan sitte ireoita vaikka kankhaista. Näihin sukhin innoittajana toimi suomalainen PaaPii Design. On torella mukavaa nykyaikana, että suomalainen laatu vielä kantaa ja on yrityksiä, jokka tahtoo pitää vaatheitten ompelun kotimaasa. Mistä met tierethän minkälaisisa oloisa kaikki aasialaiset kussat ja letrut pairat on tehty. Silti isse sorruv välillä niihin ulukolaishinki vaatheishin, koei muuta oikhen oo tarijolla.

Vieläkö saatais suomalainen käsityö myös arvostukshensa, että viissis vaikka alakaa elmäntyökshen sukkia tikkaahan. Jos joskus siitä sukkaparista sais ihan oikian hinnanki, ni mikäs sen mukavampaa. Pääasiasa olen teheny tätä kyllä ihan hyväntekeväisyyshengesä. Sitäkin nimittäin kuiteski aika vähän harrastethan, ko yritethäv vaan ajaa sitä omaa etua. Ja myönnän, omaa etua tulee myös monesti aateltua, mutta päivä kerralhaj ja harijotellen. Ihan niinko nuot olympiaurheilijatki tekee päivästä päivhän eli reenaavat.

Ko ei tuo verbaalinen puolika tällä hetkellä oikhen kukosta, ni täsäpä nämä sukat. Ohojhen teen, jos lupa heltiää PaaPiilta.


 
PaaPiin kangas, josta irea lähti: 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti