perjantai 11. marraskuuta 2016

Juhlatunnelmissa

Sirpsukat

Onpa edellisestä blogikirjoituksesta vierähtänytkin jo aikaa. Olen kyllä kaikenlaista värkännyt, mutta tämä blogiin asti kaikesta värkkäilystä kertominen on ollut todella tahkeaa. Muutenkin on sellainen kausi, että ei viitsisi tietokonetta aukaista ollenkaan. On vain paljon mukavampi istua soffalla ja tikata. Nyt vihdoin tuon yhdet suunnittelemani ja tekemäni villasukat nettiin.

Tulevaisuudessa tarkoitukseni olisi myös, että saisin tehtyä malliruudukotkin tänne. Sitten ohjeet olisivat kaikkien iloksi vapaasti omiin sukkiin käytettävissä. Todennäköisesti kiinnostus lopahtaa jossain vaiheessa ja tästä blogista tulee villasukkien hautuumaa :)

Itse projektiin: Sain siis villasukkatilauksen 50-vuotissynttärilahjaksi. Taustatietona oli, että henkilö pitää puutarhanhoidosta ja sukkien tulisi olla vaaleanpunaiset. Näillä tiedoilla suunnittelin kukoistavat sukat ja saajansa mukaan saivat nimekseen "Sirpsukat". Jalkaterässä on myös sydämen sisässä kirjaimet J ja S. Sydän kuvaa sisarusten välistä rakkautta. Sisarusten välinen suhde on kuulemma syventynyt synttärisankarin sairastumisen myötä ja siitä sain ajatuksen kyseiseen kuvioon.

Villasukat on tehty Novitan Nalle-langasta. Väliraidat valepalmikkoa.1 kommentti: