lauantai 27. helmikuuta 2016

Välineurheilua

Puikot ja systeemit

Ei ois Lintu-Paavolan emäntä uskonu, että neulominen eli kaustisen murthella tikkaaminen, voi olla verrattavisa jopa huippu-urheilhun. Luulin tietäväni kaiken tikkaamisesta. Oonhan teheny sitä jo pikkutytöstä asti. Mutta kappas ei ole pelekästhän olemasa vain niitä harmaita sukkapuikkoja. Tierättehän ne markttien hyllyiltäkin löytyvät tutusti kilisevät puikot. Niin oonham minä niillä bambupuikoilla jo jonkin aikaa kutonu. Lentokonheshenka ei saa ottaa niitä metallipuikkoja. Niinko ne bambupuikot ois yhthän sen turvallisempia...

Tuolta facebookin ihimhellisestä maailmasta oon saanu kyllä jos jonkinmoista vinkkiä tikkaamishen ja välineishin. Nyt välineurheilusta innostunheena tilasinki hiilikuituset puikot nimelthän KnitPro karbonz. Ja että kuulkaa usko ko ol lysti päästellä menehän. Vaikka kärijet näytti teräviltä, ei tuu sormenpäät yhthän kipiäks. Päinvastoin lanka luistaa puikolla ko unelma ja sillä terävällä kärijellä on ilo nostaa silimukoita.

Toinen hankinta oli sitte semmonen langanohojain. Kokeilin ekaks pujottaa kahta lankaa tikatessani toisen langan toisen sormen alta ja toisen taas toisen sormen alta. Hyvin sujui ja aattelin, että eihän tähän mitään langanohojaimia tarvita. Kuiteski sellasen tilasij ja tänäpänä eka kerta kokeilij ja ei voi sanua ko että toimii! Vähän hiostava kapula tuo mun malli. Oon nähäny kaikellaisia isseviriteltyjä vieterisysteemejä ja vähän toisellaisia ostosia.

Seuraavaks puikoilla onki valamistumasa taas mun oma malli "Lupaus keväästä". Pikkuveli kyllä sano, että se Promise of Spirng oj joku Game of Thrones jakso. Tuumas, että kuronko jotain kyseishen sarijhal liittyvää sukkaa. Mietin, että pitäiskö nimi muuttaa, mutta antaa mennä nyt tällä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti